Borrsvängen AB

Företaget har ingen kartposition

Företagspresentation

Verksamhet

Borrsvängen AB är ett väletablerat och komplett byggföretag som utför alla vanligt förekommande arbeten vid håltagning, sågning och slipning. Vi hjälper privatpersoner, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företag i Mälardalen med omnejd. Inget jobb är för litet eller stort för oss. Välkommen att kontakta oss idag på 0708-60 47 99.

Specialitet

Betonghåltagning
Betongsågning
Betongslipning
HTC Superfloor™

Varumärken

HTC Superfloor™ är ett komplett koncept för betongpolering. Metoden bearbetar betongytan maskinellt och avlägsnar det övre skiktet av cementslam och exponerar den underliggande mer hållbara betongen. Den befintliga betongen slipas och poleras enligt en tillförlitlig, grundligt testad metod med HTC:s effektiva maskiner och diamantverktyg. Resultatet blir ett golv med helt slät yta av hög kvalitet, både funktionellt och estetiskt.

Läs mer på HTC:s hemsida här.

Övrigt

Borrsvängen AB är medlem i organisationen Sveriges Byggindustrier och Svenskt Näringsliv, alla medarbetare innehar ID06. Vi använder kvalitetsmaterial från de ledande leverantörerna inom respektive verksamhetsområde för långsiktiga kundlösningar. Företaget innehar erforderliga entreprenad och trygghetsförsäkringar samt god ekonomi med AA rating samt F-Skattsedel.

Dela: Annonser via Hela Byggsverige: