WAREMA Sverige filial

Företaget har ingen kartposition

Företagspresentation

Verksamhet

Warema är med sin över 60år i branchen, idag en världsledande producent av invändig och utvändiga solskyddslösningar . Markiser,Fasadpersienner,Rulljalusier,Pergola,Rullgardiner,insektnät mm
Kort och gott , Vi tillverkar och leverera solskyddslösningar för alla tillfällen , privat som projekt .

Specialitet

WAREMA vet vad arkitekter och fastighetsägare vill ha. För vi delar era höga krav. Därför erbjuder vi högkvalitativa solskyddslösningar som är både estetiska och funktionella. De kombinerar också viktiga aspekter som ljusstyrning och energihantering. Oavsett om det gäller fasaden, terrassen eller interiören, i nya byggnader eller renoveringar: Resultatet är optimal sol / ljushantering i harmoni med arkitekturen. För att era idéer ska kunna genomföras optimalt arbetar vi nära för att planera projekt. Vi erbjuder riktad hjälp med relevanta dokument och onlineverktyg - i varje servicefas!

Varumärken

Warem Group består idag av sex enheter / varumärken .

Warema ( Sunlight manager )
Caravita
Extterra
Wings Professional
Anwis
Warema Plasic partner

Övrigt

Hans-Wilhelm Renkhoff och Karl-Friedrich Wagner grundade 1955 företaget WAREMA i Marktheidenfeld i Nedre Franconia ,Tyskland. Deras startkapital: en produkt - nämligen persienner av lättmetall - med fem anställda och mycket motivation, noggrannhet och beslutsamhetsom som idag tagit oss ut i världen . Idag är vi ett ansvarstagand familjeföretag med över 4000 anstälda ( varav ca 3000 är fortfarande lokaliserade i Marktheidenfeld) vi är aktiva i över 50 länder och med över 60 års erfarenhet en leverantör att lita på .

Dela: