Hur funkar det att söka bland byggen som nybyggnation och ROT?

Börja med att välja den eller de projekttyper som intresserar dig. Det finns allt från bostäder, kontor till vägar och broar att välja på som byggen. Välj sedan det eller de län du vill söka inom. Tar du för många projekttyper eller för stort område kanske du får fler än 200 träffar och då visar vi bara de 200 största projekten gratis.

Sedan väljer du typ av byggåtgärd, t ex. nybyggnation eller ROT-projekt (tillbyggnation, ombyggnation, underhåll eller rivning). Innan du klickar på sök väljer du till sist inom vilken byggstartsperiod som projekten ska ligga.

Du kommer sedan till en resultatsida som visar antalet byggen som din sökning träffar, och kan där fortsätta till listan över alla hittade byggprojekt. I listan kan du klicka vidare till ett byggprojekt för att få upp mer detaljerad information, som t.ex. vilka byggherrar, byggkonsulter eller byggföretag som är upphandlade på projektet. Du kan där även klicka på ett av byggföretagen i listan för att få mer begränsad information om just det företaget, och se hur många fler byggen de har i vår databas.

Vill du göra ännu bättre sökningar?

Med våra betaltjänster för bygginformation kan du begränsa dina sökningar ytterligare med t.ex. underkategorier. Du kan även söka efter byggföretag, punktbevaka, göra anteckningar och mycket, mycket mer! Klicka här för att prova kostnadsfritt du med.

Dela: