Vad är byggsök? En söktjänst bland byggnation!

Byggsök är en söktjänst som är gratis att använda för att hitta information om aktuell och planerad byggnation. Tjänsten och informationen kommer från Byggfakta som har Byggsveriges största databas med byggprojekt och relaterade byggföretag och beslutsfattare. 35 av landets 50 största byggföretag samt tusentals mindre och mellanstora entreprenörer inom bygg, el, VVS, målning och golv använder våra betaltjänster. Det gör även mängder av stora som små konsulter, arkitekter och inte minst leverantörer inom byggsektorn. Är du redan kund bör du logga in här istället för att använda Byggsök.

Tack vare våra annonsörer kan vi här på Byggsök också erbjuda viss bygginformation/byggfakta till både byggföretag och privatpersoner som är nyfikna, men ändå inte behöver full koll på svensk byggmarknad.

Med hjälp av Byggsök kan du söka historisk, aktuell eller framtida planerad byggnation runt om i landet. Du kan även se begränsad bygginformation om vilka byggherrar och byggföretag som är involverade på byggnationen. I våra betaltjänster finns dock betydligt mer information och funktioner som underlättar att ha koll på marknaden. T ex. kan man punktbevaka intressant byggnation och få rätt bygginformation vid rätt tidpunkt inom det område man är intresserad av. Det går även att analysera marknaden och ranka aktörerna.

Med våra betaltjänster för bygginformation, byggstatistik och internetmarknadsföring får du full koll på den svenska byggbranschen! Klicka här om du vill veta mer, ha en demo och prova gratis under begränsad tid! Det är stor skillnad och det lönar sig att använda våra betaltjänster. Läs här vad våra kunder säger om oss och våra tjänster.

Som kund hos oss får du bättre koll på marknaden, fler affärsmöjligheter och möjlighet att hitta nya kunder och öka försäljningen. Dessutom får du ett bättre beslutsstöd, en effektivare marknadsföring och ett starkare varumärke.

Dela: